Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Golf Academy Gustavo Barrios

Mijn naam is Gustavo Barrios Rivas.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met de golfsport. Deze sport heb ik me snel eigen kunnen maken. De afgelopen jaren heb ik veel geoefend, in competities gespeeld en succesvol aan diverse toernooien mee gedaan.

In 2015 heb ik de opleiding gevolgd tot gediplomeerd Golf Teaching Professional. Door deze opleiding heb ik als Golf Teaching Professional een visie ontwikkeld waaruit onder andere Easy Golf idee is ontstaan.


Tijdens mijn carrière als golfspeler, heb ik ontdekt dat ik me echt ontspannen voel als ik rustig een bal kan slaan, zonder stress, spanning, kracht en beperkingen.


Maar waarom was ik niet constant? Wat deed ik verkeerd? Waarom was ik snel moe?

Ik heb onderzoek gedaan om te snappen hoe dat mogelijk is. Ik heb verschillende manieren en methodes bestudeerd, lessen genomen specifieke modules en een opleiding gevolgd. Ik heb geprobeerd te zoeken naar mogelijkheden om op een makkelijke manier de golfsport te leren spelen en beter te leren spelen.

Nu snap ik het en weet ik het. Daarom heb ik mijn programma's ontwikkeld en zal ik deze verder ontwikkelen om ook jou op een makkelijke manier (weer) ontspannen te laten genieten van het golfen.

Binnenkort beging ik mijn Master opleiding om nog meer te ontwikkelen in de Short Game

Beginnen met golf

Chief Executive Officer

Elke persoon is anders, elke swing is anders, elk contact met de bal is anders, elke score is anders, elke motivatie is anders, elke mogelijkheid om beter te leren golfen is anders.

Jouw golfprestaties verbeteren

beter leren spelen

Wil jij jouw golfspel verbeteren?

Maak een afspraak en na de intake gaan we samen een programma opstellen van minimaal een halve dag. We kijken welk onderdeel voor jou aandacht nodig heeft. Is dat het slaan met de driver? Hybrides? Langere ijzers? Korte ijzers? Putten? Of is het jouw houding?